Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 09:42 - СПЕШНО БЛОГ ВЪЛНА!!!!
Автор: ellitto Категория: Други   
Прочетен: 1348 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 16.03.2010 09:44


 
09:20 - Утре 17 март ще приемат закона за ГМО - заповядайте на Протест във Велико Търново от 12.00 ч. пред Факултета по Изобразителни Изкуства

Автор:
vencislavomtatsat Категория: Изкуство   image
Прочетен: 4 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 09:29 Автор: bgzemia Категория: Политикаhttp://vencislavomtatsat.blog.bg/photos/36523/original/andrej_slabakov_s.jpg"Утре ще приемат Закона за ГМО, след 5 години ние ще ядем такива лайна, за които въобще нямаме представа, а ще ме занимавате с някакви цигари. Генните инженери са измислили изроди. Те искат да бъдат дядо Господ. Те ще ми съчетават ягода със сьомга. Има страхотевични проблеми пред човечеството, цигарите са ви проблема. Тук е ад. Никой не знае какво ядат децата ни. Давате ли си сметка колко е опасно това нещо, което не е пробвано върху никого. Просто някаква си фирма с 12 милиарда брутен оборот, с три милиарда печалба плюс още 2 милиарда рушвети, които ги раздават на който им падне.... вие, въобще не знаете за какво става въпрос. Вие знаете ли, че има прасета без ребра, знаете ли за какво става дума. Пушенето е най-безобидният порок, от който правим световен проблем. Вместо нашият президент да се занимава с глупости и да се държи като „ощипана мома на хорото", че някой нещо бил казал за него, да вземе да направи един референдум за ГМО. Това е проблем на всички. Това не е дали Гошо пуши цигара. Никой не знае какво ще се случи, това е много по-страшно от атомна бомба защото ще бъде със закъснител. Като почнат децата ни да се раждат с по 6 крака и да приличат на стоножки, тогава ще разберете, за какво става дума. Използват пушенето да разсейват хората от наистина сериозните проблеми. Обърнете внимание, че започва кампания против тютюнопушенето винаги, когато има много страшни проблеми в света, за да може хората да се разсейват с някакви по-елементарни неща. Този номер е политическа практика. Ако смятате, че Бузек е дошъл в България Надявам се, че Борисов ще спази обещанието ГМО да остане в лабораториите и много искам учените, които го създават да го изпробват върху себе си, както са правили едно време учените в целия свят. Хайде, ако обичат учените на България, които смятат, че ГМО е много полезно да хранят себе си и своите деца в една малка затворена лаборатория да видим какво ще им се случи поне за 50, 100 години.
Обществото трябва да се вдигне като юмрук, да отиде пред парламента и да обясни, че ГМО не трябва да го има.
за друго, а не за ГМО, дълбоко се заблуждавате. Според мен той дойде точно за това. Не знам, колко пари са му дали. Аз лично подозирам ЕС в нечовешка корупция, каквато ние в България няма да стигнем никога. Аз лично се съмнявам, че искат да се преборят с глада на планетата Земя. Аз мисля, че те вярват че ще имат малки градинки, където ще отглеждат не ГМО, с които да хранят своите дечица. Слава богу това не може да се случи и ако не техните дечица, техните внуци ще се превърнат в гнусни чудовища. Още в Студената война правеха бункери, ние ще стоим под земята, нека да умрат всички простосмъртни. Президентът има само декоративни функции, не може за 8 години мандат един референдум да не си направил при положение, че в България има хиляди проблеми. НАТО, ЕС, АЕЦ „Белене" - има десетки проблеми те ми се занимават какво бил казал за Гошо или за Пешо или за Драган и хората се занимават с простотии. Аз такова нещо не съм виждал, нашите политици са абсолютно тежки провинциалисти, на които мястото им не е да управляват България. Или трябва да решават проблемите на България, или да отидат за загърлят картофи. Аз съм изключително възмутен, ще занимаваме кой какво бил казал, може ли това да са проблемите на България.
Всяка държава има право сама да взима решения, както в 2/3 от ЕС се пуши на обществени места, така всяка държава сама решава за себе си и въпросът с ГМО. Не може да идват някакви емисари от ЕС да казват Ти прави това и ние да казваме „ами, добре". Има демокрация в Швейцария се правят референдуми за всичко. Един от по последните референдуми беше, дали кравите на Швейцария могат да ходят по голяма нужда в обществените градинки. Хората от Швейцария казаха - да, това е нашият символ. Ето това е директна демокрация защото ние сме ги избрали тези хора, а не те сами да си решават. Искам никой да няма имунитет и да мога да го отзова, така се правят нещата."

http://www.youtube.com/watch?v=2qo2Sy-sdlw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Z1O8P66fgqU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kdQ01L-ErTs&feature=related
 

Прекалено сме лековерни според мен. Не разбирам защо нашите политици при положение, че ние сме една абсолютно суверенна държава, не започне да взима сама решение. Знам, че по-големият брат, както преди беше СССР, сега САЩ или ЕС ще ни казва - прави 1, прави 2. Аз искам да живея в нормална суверенна държава, където сами взимаме решения.



Тагове:   търново,   протест,   март,   ГМО,


Гласувай:
4



1. vencislavomtatsat - Привет, Елена :-))
16.03.2010 21:23
Благодаря ти за съпричастността :-))
Само да допълня, че протестът в София е от 08.30 на Площад Народно събрание.
Благодаря ти още веднъж - Бъди Радостна и Щастлива :-))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ellitto
Категория: Други
Прочетен: 53139
Постинги: 28
Коментари: 19
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031