Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2010 10:35 - БЛОГ ВЪЛНА!!!
Автор: ellitto Категория: Други   
Прочетен: 1152 Коментари: 0 Гласове:
0



НАРОДЪТ срещу СВРЪХ -НАГЛИТЕ -2 Автор: bgzemia Категория: Политика   image
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 11.02 14:08


Генно ИЗРОДЕНИ организми,култури,продукти…

Това е ИСТИНСКОТО  име на онова с което искат да пропият земята ни, да завладеят телата ни и да манипулират съзнанието ни. Това е същността ,която се опитват да скрият зад привидно безобидния термин генно модифицирани организми (ГМО),наложен  не случайно от заинтересованите корпорации  и поставен като фасада пред обикновения човек.Единствените хора,които твърдят,че това не е така са платените „учени” и поставени лица на Монсанто. Всеки,който говори,че България ще пожъне невероятни успехи от вкарването на тази зараза в България и уверява,че могат да бъдат контролирани в околната среда е лъжец. Ако това беше така,как мислите - нямаше ли да са въведени първо в Англия , Италия, Австрия, Швейцария, Русия,където има пълна забрана???? Известен е факта ,че Монсанто подкупва цели правителства ,за което са и осъдени .

Всеки,който говори,че закона се променя само за да се въведат  опитни полета с научно-изследователска дейност е лъжец. Всеки ,който говори,че ще има строг контрол и че някаква буферна зона може да ни гарантира безопасността е лъжец. България е малка по територия и  никой с никакви средства не може да спре  заразяването на почвата и цялата флора както и замърсяването на водата. При положения,че се разреши само на едно място генно изродени култури това е достатъчно във времето цялата страна да бъде заразена. И тогава къде ще предпочетат да отидат туристите от Европа и Русия? – В Гърция или Турция ,която само преди няколко месеца гласува железен Закон за пълна забрана за сеене и продаване на генно изродени култури и продукти и всеки,който си позволи да не спази този закон бива санкциониран с крупни суми и затвор. До тук на бърз поглед само се вижда резултата като унищожаване на  българските сортове ,унищожаване на туризма,провал в икономиката…За здравето на децата ни е страшно дори да си представяме. Статистиката от последните години на САЩ и Канада сочи за масово появяване на диабет втора степен при  деца от ранна възраст до възрастни хора  ,както и рак и много страшни други заболявания.Изходът за България е САМО ЕДИН- ПЪЛНА ЗАБРАНА.

            България се гордее с чистата си земя,с хубавото си слънце,с невероятната природа, която Бог ни е дал . Няма чужденец,който да е стъпил у нас и да не се е възхитил на това. Жалкото е, че ние самите не си я ценим и не си я пазим така както е редно. А който не оценява това което има,рано или късно му се взема.Такива са законите на природата.

Ние искаме да знаем,че надписа „произведено в България” ни гарантира най-високо качество както на храната така и на дрехите. Искаме това да е запазена марка и най-високо  ценена стока от цял свят.Искаме нашата продукция  да се пласира на висока цена поради доказания си  екологичен произход и вкусови качества. Искаме нашето земеделие да процъфтява, а фермите ни да бъдат най-добрите в Европа и дори в света. Искаме да  бъдем пример с производството си както в хранително-вкусовия,така и в текстилния отрасъл. Искаме да  спасим българската роза,слънчоглед,памук,пшеница,царевица,зеленчуци,плодове.Искаме да  бъдем рая на Земята.Хубавото е че всичко това е съвсем реално,защото го имаме ,трябва само да го пазим и доразвиваме. Ние искаме всичко това за нас, за вас,за  децата на България и правим каквото съвестта ни диктува и до колкото можем. А вие?

Призоваваме всички да използват българския термин генно изродени организми (ГИО)вместо умишлено  наложения американски термин генно модифицирани организми (ГМО),който е подвеждащ и не „говори” за същността и последиците

 

Ние вярваме,че изключително силния български дух оцелял през вековете и дал толкова много на цялото човечество  ще се прояви и сега.

Да кажем заедно НЕ  на  генно изродените организми и храни в нашата БЪЛГАРИЯ

 

Фондация „Да отключим себе си”

за допълнителна информация, документ. филми –www.bgzemia.blog.bg; bg.foundation@abv.bg

 

Нагоре   Препоръчай за вълна   Направи твоя вълна   Добави към твоята вълна Сигнализирай за нередност

Тагове:   внимание,   геноцид,
Гласувай за този постинг:   5   0 Гласували сте! Сподели: image //a2a_linkname="Blog.bg"; //a2a_linkurl="http://blog.bg"; //a2a_onclick=1; a2a_num_services = 8; a2a_track_links="ga"; a2a_prioritize = ["facebook", "twitter", "svejo", "Piron.bg"]; a2a_custom_services=[ [ "Piron.bg", "http://www.piron.bg/node/add/drigg/?url=A2A_LINKURL_ENC", "http://blog.bg/favicon_piron.jpg" ] ];
Подобни постинги ВНИМАНИЕ! ГЕНОЦИД! ГЕННО ИЗРОДЕНИ ОРГАНИ...
Правителството ни принуждава да търсим п...
Борисов да си свърши работата или да под...
ОСТАВКА за Премиера и правителството-пис...
Президентът иска да наложи вето.Дали зар... Прочелите постинга прочетоха и: С риск да си съсипя имиджа.... (+ снимк...
Блог-вълна : Спешно разпространение
И от мен нещо преди осми март
Възкресение и Спасение
Блог вълна
Следващ постинг Предишен постинг


Тагове:   блог,   вълна,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellitto
Категория: Други
Прочетен: 53221
Постинги: 28
Коментари: 19
Гласове: 138
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930